Siirry suoraan sisältöön
Pisteet

Brändinhallinta

Luo yrityksellesi näyttävä brändi

Tehokkaampi
Brändinhallinta

Brändin kehittäminen vie kohti menestymistä

Brändisuunnittelu on osa yrityksen, palvelun tai tuotteen ympärille rakennettavaa mainetta. Siinä pyritään erottumaan kilpailijoista, tuomaan esille kaikki vahvuudet ja tietyllä tavalla piilottamaan taitavasti heikkoudet. Brändi on pelkkä mielikuva, mutta siitä on hyötyä omistajalle, kuten myös asiakkaalle. Me autamme sinua tuomaan esiin aitoutta sekä menestymistä.

Brändin kehittäminen ei ole mitään turhaa jargonia eikä turhauttavaa mainoshömppää vaan se on nykypäivänä edellytys kasvulle. Varsinkin uuden yrityksen on lähdettävä heti alkajaisiksi brändäämään imagoaan tai tuotteitaan. Se on ehdottoman tärkeää, jos asiakkaat eivät vielä tiedä yrityksestäsi tai sen tuotteista. Se toimii myös silloin, kun haluat lisää uskollisia asiakkaita satunnaisten ostajien lisäksi.

Brändäystoimistomme sijainti on Helsinki, mutta toimintasäteemme kattaa koko maan. Yrityksesi ei tarvitse olla Helsingissä, joten voit käyttää palveluitamme mistä tahansa Suomesta.

Edullisempi
Brändinhallinta

Tutustu meihin, varaa meiltä ilmainen esittely

Brändinhallinta tuottaa hyvin tehtynä voittoa yrityksellesi

Brändi-imago tai oikeastaan sen rakentaminen pitää tehdä johdonmukaisesti ja kärsivällisesti. Siihen liittyy monenlaisia toimenpiteitä alkaen graafisesta ilmeestä ja tuotemerkkien kehityksestä päättyen tunnettavuuteen markkinoilla. Eikö olekin luontevaa rakentaa positiivinen mielikuva? Imago, maine tai brändi ovat mielikuvia, joita kohderyhmä yrityksestäsi tai tuotteestasi tekee. Maine perustuu hyvin usein omaan kokemukseen ja imagoon asiakkaiden mielissä on todella vaikea vaikuttaa, koska ne ovat kiinni asenteista ja uskomuksista. Me haluamme rakentaa kanssasi hyvän brändi-imagon, jolla on positiiviset vaikutukset pitkälle tulevaisuuteen. Ota meihin yhteyttä, kerromme sinulle lisää.

Haluamme auttaa sinua brändin luomisessa, varaa meiltä aika.

Me voimme auttaa sinua luomaan brändin sekä hallitsemaan sitä oikeilla välineillä sekä mainonnalla. Luomme sinulle täydellisen kokonaisuuden ja saavutat yrityksenä menestystä. Me teemme työn kanssasi tai sparraamme yrityksesi avainhenkilöitä antamalla ideoita. Ota meihin yhteyttä, me kerromme lisää sekä näytämme sinulle muutaman demon onnistuneista projekteistamme. Yrityksesi koolla ei ole väliä, autamme myös pienempiä yrityksiä.  * Emme jaa tietojasi.

  Brändinhallinta on avain menestykseen

  Me autamme sinua nostamaan tuotteesi tai palvelusi arvoa asiakkaidesi silmissä. Sen myötä myyntisi lisääntyy ja se tuo voittoa yrityksellesi. Lisääntynyt kysyntä tai brändin tunnettavuuden kautta johtuva hinnan nousu luovat tulosta.

  Meidän etenemistapamme on selkeä ja haluamme auttaa sinua etenemään pitkäjännitteisesti, mutta hyvin selkeillä askelilla. Liiketoimintastrategiasi on johtoidea ja brändin pitää tukea sitä täysin.

  Sinulla voi olla jo brändi, joka tarvitsee kirkastamista. Me autamme sinua brändisi modernisoinnissa. Voimme koota ajatukset yhteen ja luoda niistä entistä vahvemman ilmeen. Osa tätä työtä on visuaalisen ilmeen uudistaminen, mutta siinä ei vielä ole kaikkea, mitä teemme. Meidän kokemuksemme ja osaamisemme ovat sinun käytössäsi. Kaikki lähtee käyntiin, kun varaat meiltä ajan.

  Brändin kehittäminen erottaa sinut kilpailijoista. Se on mahdollista tehdä pienillä toimenpiteillä, mutta taustalla ovat silmät kiiluen kilpailuetu sekä edut liiketoiminnalle.

  Asiakkaiden palautteet

  Kiitos asiakkaillemme, jotka ovat antaneet palautetta, miten brändääminen toimii käytännössä

  Olen sitä mieltä, että kaikkea ei tarvitse osata tehdä itse, vaan osan töistä voi antaa todellisille ammattilaisille. Näin me teimme brändinhallinnan osalta. Säännölliset tapaamiset toimivat brändäämisen jälkeen hyvin ja meitä sparrataan jatkuvasti parempaan toimintaan. Meidän yrityksemme on pieni, joten keskitymme olennaiseen ja tarvittava apu ostetaan ulkopuolelta.
  Sarita .
  Brändinhallinta
  Meillä ovat toimivat tuotteet, mutta halusimme kehittää brändiä ikään kuin tuoreemmaksi ja modernimmaksi. Pyysimme apua brändin kehittämiseen ja saimme apua todella nopeasti. Tämän yrityksen osaaminen oli aivan omaa luokkaansa ja kokeneiden asiantuntijoiden kanssa oli mukava työskennellä. Olen varma, että yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin.
  Timo T
  Brändin kehittäminen
  Olemme hyvin pieni ja uusi yritys, joten halusimme, että heti alusta saamme kunnollisen brändi-imagon. Heti ensimmäisessä ja meille ilmaisessa tapaamisessa saimme hyviä vinkkejä sekä näimme demoja. Tämä antoi meille uskoa, että imagon luominen onnistuu tämän yrityksen toimesta. Ja niin todella kävi. Olemme heti päässeet vahvasti markkinoille isompien yritysten joukkoon.
  Risto S.
  Brändi-imagon luominen

  Brändin kehittäminen ammattilaisten avulla on hyvä sijoitus

  Meidän avullamme otat askeleet kohti brändijohtamista

  Monet sanovat, että yrityskonsultointi on turhaa ja se vie asiakkaalta sekä rahat että aikaa. Me kuitenkin jätämme tarpeettomat kalvojen näyttämiset muille ja keskitymme siihen, että yrityksellesi luodaan toimiva brändi.

  Brändäyksestä vastaavat konsulttimme osaavat asiansa. He ovat koulutettuja ja heiltä löytyy paljon kokemusta tältä alalta. Mukaan mahtuu nuorempiakin tulokkaita, mutta he tekevät työnsä kokeneempien konsulttien valvonnassa.

  Tehdään sinun yrityksellesi sujuva brändinhallinta. Aloitamme tarvittaessa konseptisuunnittelusta eli käymme käsiksi brändin ytimeen. Kaikki tehdään ja luodaan yhteistyössä ja -ymmärryksessä yrityksesi arvojen sekä strategioiden kanssa. Työ pitää sisällään paljon luovaa ajattelua, oivalluksia sekä olemassa olevan datan kaivamista ja käsittelyä. Näiden pohjalta sertifioituneet tekijämme tekevät tästä brändimatkasta sinulle onnistuneen sekä toimivan monella eri tavalla. Tehdään ideoista totta.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen