Siirry suoraan sisältöön
Pisteet

Konsultointipalvelut

Tarvitsetko liikkeenjohdon konsultointia tai apua markkinoinnissa ja brändinhallinnassa?

Tehokkaampi
Konsultointipalvelut

Uudistava johtaminen

Uudistava johtaminen luo yhteistyön johdon ja henkilöstön välille. Se kasvattaa henkilöstön osaamista ja prosessilla saadaan huomattavaa hyötyä siihen, että johtaminen on yrityksen uusi ja vahva voimavara. Johdon ja henkilöstön puhaltaessa vahvasti samaan hiileen, se vaikuttaa myönteisesti yhtiön tulokseen ja tavoitteisiin.

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi vaatii luovuutta sekä teknologista osaamista

Digitaalinen markkinointi kohdistetaan aina oikealle kohderyhmälle käyttämällä oikeita digitaalisia kanavia. Tulokset näkyvät helposti eikä budjetin tarvitse välttämättä olla kovin suuri.

Laadukkaampi
Konsultointipalvelut
Halvempi
Konsultointipalvelut

Brändinhallinta

Brändinhallinta voi kohdistua joko yritykseen itseensä, palveluun tai tuotteeseen. Hyvä brändi voidaan luoda myös yritykselle, jolloin on mahdollista nostaa imagoa, tehdä tunnettavuutta sekä sitä kautta saada yritykselle menestystä. Kaiken pitää onnistua heti alusta pitäen oikein, koska väärin tehtyjen asioiden korjaaminen on hankalaa.

Lähetä meille viestiä  * Emme jaa tietojasi.
  Konsultointipalvelut

  Tekemistämme projekteista on annettu palautetta

  Palautetta on annettu seuraavasti.

  Meille toteutettiin uudistavan johtamisen projekti. Henkilöstöllämme oli siihen alkuun melkoinen muutosvastarinta, mutta projektissamme ollut konsultti oli taitava ja osasi käsitellä henkilöstöämme oikealla tavalla. Kaikki palaset loksahtivat pikkuhiljaa paikalleen ja on myönnettävä, että tällä hetkellä meillä on todella hyvä ilmapiiri. Työntekijät ovat uudessa systeemissä täysillä mukana.
  Jani S
  Uudistavan johtamisen case
  Meillä on ihan vahva ja osaava markkinointitiimi, mutta jotenkin digitaalisen markkinoinnin edessä meillä olivat ideat vähissä. Löysimme tämän yrityksen ja päätimme pyytää apua. Konsulttimme totesi, että teemme asioita oikein ja auttoi meitä alkuun. Hän myös sparrasi ja kannusti meitä koko ajan. Onnistuimme todella hyvin ja lomakkeella oli helppoa ottaa yhteyttä.
  Anette F.
  Digitaalisen markkinoinnin ratkaisu
  Meillä on ihan menestyvä yritys sekä menestyvät tuotteet, mutta emme oikein ole osanneet itse hyödyntää niiden kaikki mahdollisuuksia. Pyysimme apua brändäykseen ja meihin otettiin nopeasti yhteyttä. Asia ei ollut vaikea, mutta tarvitsimme hyvän suunnitelman. Nyt olemme edenneet hyvin ja tulosta alkaa myös näkyä. Yrityksemme huomataan täysin eri tavalla.
  Heikki
  Brändinhallinta

  Saat käyttöösi parhaimmat konsulttimme

  Koulutetut ja kokeneet konsulttimme palveluksessasi

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen