Siirry suoraan sisältöön
Pisteet

Digitaalinen markkinointi

Strategia ja toteutus

Tuottavampi
Digitaalinen markkinointi

Digitaalisen markkinoinnin strategia on kaikkikanavaista toimintaa

Digitaalinen markkinointisuunnitelma kattaa yrityksen kaiken eli digitaalisen viestinnän sekä materiaalin. Siihen kuuluvat myös hakusanamainonta, sähköpostimarkkinointi, hakukoneoptimointi, mobiilimarkkinointi sekä tietenkin itse verkkosivusto. Pohjana digitaaliselle markkinoinnille on aina liiketoiminnan tavoitteet ja se kohdistetaan juuri oikealle kohderyhmälle. Digimarkkinoinnin avulla tavoitetaan lähes 99% suomalaisista, joten sillä on melkoinen potentiaali.

Koska digitaalisen markkinoinnin strategia tarjoaa paljon mahdollisuuksia markkinointiin, niin siksi strategia on hiottava kuntoon hyvin aikaisessa vaiheessa. Se myös tarkoittaa sitä, että kaikki mahdolliset kanavat on testattava huolellisesti. Muussa tapauksessa rahat voivat valua hukkaan ja tulokset jäävän hyvin olemattomiksi. Voi käydä jopa niin, että niistä saatavaa hyötyä ei edes tiedetä.

Toimistomme sijainti on Tampere, joten olemme keskeisellä paikalla ja kulkuyhteydet toimistollemme ovat hyvät. Palveluksessasi on useita asiantuntijoita, jotka konsultoivat sinulle parhaimmat digitaalisen markkinoinnin strategiat sekä mahdollisuudet.

Edullisempi
Digitaalinen markkinointi

Varaa ilmainen tutustuminen keskusteluun ja demoon

Kaikille soveltuva digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointiviestintä saadaan kohdennettua tarkasti ja se saadaan myös toimimaan yllättävän pienellä budjetilla. Tuloksia voidaan mitata hyvinkin tarkasti ja mainonnasta saadaan interaktiivista. Ja kaiken tämän lisäksi yrityksesi ymmärtää kohderyhmää huomattavasti paremmin. Tapoja on useita. Toinen yritys luottaa hakusanamainontaan ja toiselle voi olla Facebook on kaikkein tehokkain keino. Monet yritykset hyödyntävät lähes kaikkia digitaalisia kanavia. Mutta tämän kaiken keskellä on muistettava, että loputtomien vaihtoehtojen välillä on tehtävä sellainen strategia, joka toimii ja valittava vain ne kanavat, jotka yrityksellä toimivat parhaiten.

Ota meihin yhteyttä ja sovitaan ensimmäinen tapaaminen.

Haluamme kuulla sinusta ja yrityksestäsi enemmän. Haluamme kuulla, millaista tuotetta tai tuotteita olet markkinoimassa ja mitä olet tehnyt tähän asti vai oletko vasta markkinoinnin alussa. Kaiken tämän pohjalta teemme sinulle ensimmäiset suuntaviivat ja askelmerkit, miten sinun tulee edetä ja mitä huomioida päästäksesi alkuun. Autamme sinua strategian suunnittelussa ja valmistelussa.  * Emme jaa tietojasi.

  Meillä on paljon asiakkaita eri kokoluokan yrityksistä

  Digimarkkinoinnin ammattilaisemme tietävät, mistä he puhuvat. He ovat kokeneita, ja osaavat vastata jokaiseen kysymykseesi. He ovat laatineet monet strategiat sekä suunnitelleet markkinoita digimaailmassa alusta loppuun.

  Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on ymmärtää liiketoimintaasi ja sen tarpeita. Haluamme kuulla, millaisia tuotteet ovat ja kenelle ne ovat tarkoitettu. Sen jälkeen meidän on helpompi edetä.

  Me kerromme sinulle, miten teet selkeän tavoitteet. Opit nopeasti, miten eri kanavat, mainokset ja kampanjat poikkeavat toisistaan sekä miten niillä tehdään asiat eri tavoin. Kommunikointi pitää tehdä kohderyhmän kiellä, joten sanoma pitää purra jokaiselle ryhmälle ja se on erilainen kaikille. Miten saat liidejä ennen varsinaista kauppaa sekä miten saat verkkosivuliikenteen toimimaan oikein.

  Digitaalisen markkinoinnin strategia tarvitsee hiomista ja me voimme auttaa sinua sen tekemisessä tai sparraamme sen onnistumisessa. Mahdollisuuksia on monia, joten kerro meille tarpeistasi.

  Asiakkaiden palautteet

  Olemme saaneet palautetta, miten onnistuu digitaalisen markkinoinnin kehittäminen

  Eihän minulla oikein ollut mitään hajua siitä, miten etenisin digimarkkinoinnissa. Joten päätin kääntyä yrityksen puoleen ja pyytää apua. Se järjestyikin todella nopeasti ja sain todella hyviä ohjeita. Sain myös avukseni ystävällisen konsultin, joka teki kanssani strategian ja auttoi kaikissa muissakin tähän liittyvissä asioissa.
  Matilda N.
  Digimarkkinoinnin strategia
  Meidän firma lähti korkealta ja kovaa digimarkkinointiin. Ei meillä ollut mitään kunnollista strategiaa eikä muutakaan, joten eihän siitä ollut mitään hyötyä. Päätin kysäistä apua ja sitä järjestyi todella nopeasti. Meille tehtiin suunnitelma ja turhia kanavia pudotettiin jo heti suoriltaan pois. Nyt markkinoinnissa on järkeä ja se toimii.
  Jonne G
  Digimarkkinointikanavien selkiyttäminen
  Halusimme kehittää inbound -markkinointia, mutta meillä ei todellakaan ollut omassa yrityksessä siihen kunnollisia eväitä. Käännymme yrityksen puoleen ja aivan ihana konsultti esitti meille demon sekä kertoi toimenpiteistä. Me palkkasimme hänet ja nopeasti saimmekin hyviä tuloksia aikaan. Hän todella hallitsi SEOt, SEMit ja SEAn.
  Saija T
  Inbound -markkinoinnin kehittäminen

  Toimiva johtamisen prosessi on yrityksen onnistumisen tae

  Ammattilaisemme auttavat sinua matkallasi kohti menestyksekkäämpää johtamista

  Osaamisen puutteesta ei kerro se, että tarvitsee apua. Yrityskonsultointi tulee monesti tarpeeseen, kun yrityksessä ei ole omaa osaamista johonkin tiettyyn asiaan. Silloin on hyvä kääntyä vahvojen osaajien puoleen.

  Koulutetut ja kokeneet konsultit auttavat sinua ja voit itse keskittyä siihen, minkä osaat eli palveluun tai tuotteeseen. Me opiskelemme jatkuvasti lisää ja suoritamme tarvittavia sertifikaatteja. Ne ovat sinun hyödyksesi.

  Kaikki markkinointi ja sen myötä myös digitaalinen markkinointi on osa yrityksen strategiaa. Siinä pitää onnistua kerralla, ja siksi siihen kannattaa käyttää apua ja osaavia konsultteja. Meiltä löydät parhaat konsultit, jotka auttavat sinut saavuttamaan myynnilliset tavoitteet ja tekemään markkinoinnista toimivaa. Varaa meiltä aika, niin keskustellaan tarkemmin toimenpiteistä ja siitä, mihin apua eniten tarvitset.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen