Siirry suoraan sisältöön
Pisteet

Uudistava johtaminen

Suunnittelusta toimeenpanoon

Luotettava
Uudistava johtaminen

Johtamisen prosessi suunnittelusta toimeenpanoon sekä valvontaan

Strategia johtaminen ei ole vaikea aiheena, mutta yksi sen keskeisistä vaatimuksista on, että strategia on pilkottu pienemmiksi kokonaisuuksia, jolloin sitä on helpompi vastuuttaa sekä tehdä tarvittavat toimenpiteet. Toteuttamisessa on kiinnitettävä huomiota siihen, että jokainen työntekijä ymmärtää oman roolinsa kokonaisuudessa. Myös seurantaa pitää tehdä reaaliaikaisesti.

Johtamisen prosessi vaatii siis suunnittelun, toimeenpanon ja valvonnan reaaliaikaisena. Tämä johtamisen malli on hyvin klassinen, mutta sitä voidaan laajentaa sen mukaan, miten vahvasti sinulla on tarkoitus sitouttaa henkilökuntaa mukaan. Toimeenpanovaihe onnistuu parhaiten silloin, kun se tehdään yhteistoimintana ja jokainen tietää prosessissa oman vastuunsa sekä sen, kenelle raportoi tuloksista.

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella eikä pysäköintipaikoistakaan ole puutetta. Helsinki ja Tampere ovat keskeisiä paikkoja johtamisen liiketoimintaa ajatellen. Palvelumme kattavat koko maan, joten ota yhteyttä.

Turvallinen
Uudistava johtaminen

Varaa meiltä ilmainen esittely

Uudistava johtaminen on askel yrityksesi menestymiseen

Jos mietitään tarkemmin sitä, millaisia ovat johtamisen periaatteet, niin ensimmäisenä nousee ehdottomasti mieleen tavoitejohtaminen ja toisena tulospalkkaus. Tavoitejohtaminen pitää kohdistaa tulosvastuualueille ja vielä mielellään niin, vastuualueet pystyvät kantamaan vastuun johtamisesta itse. Sen pitää kuitenkin olla linjassa kokonaisuuden kanssa sekä tavoitteet että tulokset voidaan luotettavasti mitata. Tärkeää on se, että tuloksia on pystyttävä seuraamaan reaaliaikaisesti, jolloin ongelmiin pystytään puuttumaan välittömästi eikä vasta viiveellä. Siksi organisaatiossa on tärkeää pitää henkilöstön osaaminen oikealla tasolla sekä saada yhteistyö toimimaan johdon ja henkilöstön välillä.

Varaa meiltä aika, katostaan tilanteesi tarkemmin.

Meille on tärkeää, että saamme suunnittelun käyntiin nopeasti. Haluamme tutustua yrityksesi tämän hetkiseen tilanteeseen ja kartoittaa siitä mahdolliset ongelmakohdat. Emme halua, että kehittämisprojekti vie kohtuuttoman pitkästi aikaa vaan teemme sitä hyvällä asenteella yhdessä sinun yrityksesi kanssa. Nimeämme sinulle vastuukonsultin, joka vastaa siitä, että suunnitelma etenee sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa.  * Emme jaa tietojasi.

  Uudistava johtaminen on tuleva voimavarasi

  Tämän hetken tärkeitä teemoja johtamisessa ovat oikeanlainen johtaminen sekä esimiestyö. Uudistumiskyky johtaa kohti kasvua ja työhyvinvointi takaa sen, että henkilöstö osallistuu yrityksen kehittämiseen yhtä sitoutuneesti kuin yrityksen johtokin.

  Meidän tehtävämme ei ole antaa sinulle valmista ratkaisua vaan me annamme sinulle ideoita, esimerkkejä sekä luomme yhdessä suuntaviivat oikealle johtamistavalle.

  Me emme tule johtamaan yritystäsi, mutta me annamme parhaat ideat ja luomme positiivista ilmapiiriä uuden luomisessa. Olemme kokeneita ja tiedämme, että muutosvastarinta on täysin normaalia henkilöstön keskuudessa. Olemme mukana kertomassa henkilöstölle tavoitteista sekä sparraamassa ruohonjuuritasoa jaksamaan tämän muutoksen siinä missä johtoakin. Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja siksi siitä on huolehdittava.

  Johtamisen prosessi riippuu yrityksen koosta ja toimintatavoista. Kaikkea ei tarvitse lähteä heti muuttamaan vaan luodaan yrityksellesi menestyvä konsepti, mikä sopii teidän tarpeisiinne.

  Asiakkaiden palautteet

  Olemme saaneet palautetta, miten johtamisen käytännöt toimivat

  Vähän empien otin yhteyttä enkä oikein uskonut, että meidän kanssa kukaan onnistuisi. Konsultti kävi kanssamme läpi tämän hetkistä tilannetta ja löysi todella monta, liian monta sudenkuoppaa, johon olimme langenneet johtamisessa. Lähdimme ensin korjaamaan tehtyjä virheitä ja sen pohjalta syntyi uusi strategia, joka otti henkilöstön huomioon paremmin.
  Jukka H.
  Uusi johtamisen strategia
  Myönnän, että vanha johtamistapa oli meillä jo loppuun käytetty. Johto oli todella kaukana henkilöstöstä ja johtamistapana oli sanelupolitiikka. Eihän se toiminut, joten tajusin, että jotain on tehtävä ja nopeasti. Liian monta hyvää työntekijää oli lähtenyt. Saimme konsultin avuksemme. Hän luovi meille uudet periaatteet kuuntelemalla myös henkilökuntaa. Me opimme paljon uutta.
  Seija P.
  Johtamisen uudet periaatteet
  Minua henkilökohtaisesti kiinnosti suunnattomasti uudistava johtaminen, joten otin yhteyttä ja sain todella nopeasti vastauksen. Ensimmäinen kokouksemme oli minulle ilmainen ja täytyy myöntää, että olin jo silloin haltioissani kaikesta kuulemastani. Päätin hyödyntää uusia oppeja ja niin sain henkilökohtaisen sparraajan ja neuvonantajan, jonka avulla olen saanut yritykseeni ihan uutta draivia.
  Liisa S.
  Uudistavan johtamisen menetelmä

  Toimiva johtamisen prosessi on yrityksen onnistumisen tae

  Ammattilaisemme auttavat sinua matkallasi kohti menestyksekkäämpää johtamista

  Me tiedämme, miten tärkeää tänä päivänä yrityskonsultointi on. Ja me myös tiedämme, että jatkuvasti tulee uusia toimintatapoja sekä strategioita. Ajan hermolla eläminen vaatii paljon sekä johdolta että henkilöstöltä.

  Konsulttimme ovat koulutettuja ja kokeneita, mutta silti edelleen kiinnostuneita luomaan uutta. Meidän tehtävämme ei ole pysähtyä paikoillemme, vaan me tuomme sinulle viimeisimmät ideat johtamisesta ja yhteistyöstä henkilöstön kanssa.

  Uudistava johtaminen kehittää sekä johtoa että henkilöstöä ja molempien katse on kohti yhteistä tulevaisuutta sekä onnistumista. Osaava henkilökunta antaa myös itsestään paljon eikä ole vaihtamassa työpaikkaa ensimmäiset ongelmat kohdatessaan. Me haluamme olla luomassa sinulle ja yrityksellesi juuri sellaisen ilmapiirin, että yhteistyö johdon ja henkilöstön välillä on täydellistä. Johtamisen avoimuus on askel kohti parempaa huomista.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen