Siirry suoraan sisältöön
Pisteet

Tietoa meistä

Johtaminen, digitaalinen markkinointi ja brändinhallinta

Nopeampi
Intersubjectivity

Intersubjectivity on yrityksesi johtamisen, markkinoinnin ja brändäämisen apuna

Tiedämme, että konsultointiapu tulee tarpeeseen, jos yrityksen omat voimavarat eivät riitä kaiken tekemiseen tai ideoita ei ole riittävästi. Pienemmissä yrityksissä on usein tehtäviä riittävästi eikä aikaa jää strategiasuunnitteluun tai markkinoinnin hiomiseen puhumattakaan brändinhallinnasta. Me autamme näissä tehtävissä ja teemme kaiken yrityksesi parhaaksi.

Brändin luominen on yksi osa-alueemme, jossa haluamme palvella sinua. Olemme tehneet brändinhallintaa koko yrityksemme olemassaolon ajan, joten meillä on siitä jo lähes kymmenen vuoden kokemus. Yrityksemme on laajentunut pikkuhiljaa ja viimeisimpänä otimme palvelukonseptiimme digitaalisen markkinoinnin. Se tapahtui vuonna 2015. Henkilöstömme ei ole juurikaan vaihtunut vaan he ovat kaikki hyvin sitoutuneita strategiaamme ja palvelukonsepteihimme. Tämä näkyy myös toteutuneissa töissä sekä siinä, että asiakkaat ovat meihin tyytyväisiä.

Varaa meiltä aika, se ei maksa sinulle mitään

Varaa meiltä aika, se ei maksa sinulle mitään

Kerro meille, millaista konsultointia tarvitset. Varaamme sinulle sopivat resurssit sekä kerromme tarkemmin tekemistämme projekteista brändinhallinnassa, digitaalisessa markkinoinnissa tai uudistavasta johtamisesta.

Konsulttimme ratkovat ongelmasi

Intersubjectivity  * Emme jaa tietojasi.

  Konsulttimme etsivät sinulle parhaan ratkaisun

  Johtamisen kehittäminen tuo sinulle uusia työkaluja johtamiseen. Uudistavan johtamisen avulla saat henkilöstösi sitoutettua paremmin saavuttaaksesi paremman tuloksen. Konsultointiapu on pieni hinta siitä, että tuloksesi kasvaa uuden toimintamallin myötä. Ratkaisu on yksilöllinen ja yhdessä varmistamme sen, että johtamistapa sopii yritykseesi. Samalla voimme kehittää digitaalista markkinointiasi tai suunnitella brändinhallintaa. Me olemme johtamisen, markkinoinnin sekä brändäämisen ammattilaisia ja meillä on pitkä kokemus suunnittelusta sekä toteutuksesta. Sinun tarvitsee ottaa meihin vain yhteyttä ja sen jälkeen voimme aloittaa suunnittelemisen. Sparraamme sinua asioiden edetessä sekä tarvittaessa olemme mukana poistamassa henkilöstösi muutosvastarintaa. Me autamme sinut kohti parempaa tulevaisuutta.

  Tehokkaampi
  Intersubjectivity

  Ota askel menestymiseen

  Me tunnemme digitaalisen markkinoinnin keinot ja haluamme tarjota sinulle apuamme. Meidän avullamme onnistut markkinoinnissa sekä saat brändisi menestymään. Me toimitamme sinulle konkreettiset työkalut, joilla onnistut ja saavutat tavoitteesi entistä paremmin. Saat kohdennettua viestisi juuri oikealle ryhmälle heidän omalla kielellään. Brändisi huomataan ja saat siitä muodostettua vankan perustan liiketoimintasi tueksi. Pystymme mittaamaan tarkasti saavutettuja etuja, joita digitaaliset kanavat sinulle tuovat. Me valitsemme sinulle parhaat ja toimivat kanavat. Otat meihin vain yhteyttä ja suunnittelemme sinulle parhaan mahdollisen etenemistavan.

  Intersubjectivity tarjoaa yrityksellesi onnistumisen avaimet

  Henkilöstöllämme on useita eri sertifikaatteja

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen