Siirry suoraan sisältöön
Pisteet

Konsultoinnin hinta

Varaa meiltä ilmainen tapaaminen

Kerro meille, millainen tarve sinulla on

Konsultoinnin hinta riippuu siitä, millaista palvelua haluat meiltä sekä siitä, kuinka laajasti haluamasi palvelu tehdään. Varaa aika ilmaiseen esittelyyn, jossa kerromme sinulle lisää.

Meille on tärkeintä se, että kerrot, millaiseen suunnitteluun tai sparraukseen sinulla on tarvetta. Kun varaat meiltä ajan, kerromme myös miten konsultoinnin hinnat muodostuvat. Esittämistämme demoista näet, mitä kaikkea teemme ja mihin meitä voit käyttää konsultoinnin aikana. Yrityskonsultointi on sinulle helppo tapa saada työt tehtyä.

Konsultointi hinnasto on hyvin selkeä ja meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus saada halvimmat konsultoinnit. Palvelumme on luotettavaa ja haluamme jokaisen konsultoinnin yhteydessä tehdä parhaamme, sinun yrityksesi hyväksesi. Ensimmäisen tapaamisen aikana keskustelemme tarkemmin tarpeestasi ja annamme jo alustavat hinnat. Näiden lisäksi näytämme sinulle demoja sekä annamme sinulle referenssejä, joihin voit olla yhteydessä ja kysellä meistä tarkemmin. Hintoihimme ei sisälly piilokuluja vaan kaikki mainitaan tarjouksessamme.

Ajan varaaminen vie sinulta vain hetken ja ensimmäinen tapaaminen on sinulle aina ilmainen. Teemme sinulle tarjouksen, jossa kuvaamme toimenpiteet sekä hinnat. Sinä päätät tarjouksen saatuasi, käytätkö konsulttejamme. Kerromme sinulle, millaisia ratkaisuja olemme asiakkaillemme tehneet ja kuinka olemme projekteissa edenneet. Kerromme myös, miten yhteistyömme etenee vaihe vaiheelta.

Konsultoinnin hinta

Konsultoinnin hinta, asiakkaiden kokemuksia meistä

Kokemuksia edullisesta konsultoinnista

Olin aluksi niin varma, että projektista tulee kallis, mutta olin yllättynyt siitä, että se oli ihan kohtuullisen hintainen. Hyväksyin tarjouksen ja työ tuli tehtyä todella hyvin. Olen tyytyväinen saamaani apuun ja käytän yritystä jatkossakin.
Anne H.
Strategian suunnittelu
Saimme apua konsultilta digitaaliseen markkinointiin. Epäilystä herätti alkuun se, että siitä olisi tullut todella kallista, mutta positiivista olikin juuri hinta. Työn hinta ja laatu kohtasivat täysin eikä yllätyksiä hinnan suhteen tullut.
Niko T
Digitaalinen markkinointi
Emme oikein tienneet, mistä brändäys olisi aloitettava, joten päätimme etsiä apua. Tämä yritys vaikutti hyvältä, mutta pelkäsimme hintaa. Brändäystarjous oli kuitenkin ihan kohtuullinen, joten aloitimme yhteistyön.
Katja ja Jouni
Tuotteiden brändäys

Hintamme ovat kilpailukykyiset

Saat meiltä konsultin suunnittelemaan ja hinta on kilpailukykyinen

Meille on aina kunnia-asia, että asiakkaamme kertovat kokemuksia edullisesta konsultoinnista ja siitä, että projekti ei ollut ylihinnoittelu. Autammepa sinua yrityskonsultoinnissa, markkinoissa tai brändäyksessä, teemme sen aina tarpeidesi mukaan. Emme lisää siihen toimenpiteitä, joita et tarvitse tai lisää lopulliseen hintaan piilokustannuksia. Tehtäviämme voit seurata jatkuvasti, koska raportoimme sinulle edistymisestä luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Sovimme yhdessä raportointivälin. Varaa meiltä aika ja me kerromme sinulle lisää, miten voimme sinua auttaa.

Pisteet
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen