Skip to content
Pisteet

Yrityskonsultointi

Asiantuntevaa konsultointia johtamiseen ja markkinointiin

Tehokkaampi
Yrityskonsultointi

Liikkeenjohdon konsultointi Helsinki on yritys, joka tarjoaa asiantuntevaa konsultointia johtamiseen ja markkinointiin

Haluatko yrityksesi kehittyvän tai luovan oman brändin? Olemme menestyvä konsultointiyritys, joka tarjoaa palveluita sekä konsultointia johtamiseen, markkinointiin sekä brändäämiseen. Meidän konsultaatiomme avulla yritykselläsi on mahdollisuus tavoittaa parempi tulos, luoda toimivat markkinat sekä kehittää tuotteille menestyvä brändi. Me neuvomme ja sparraamme yritystäsi onnistumiseen.

Uudistavalla johtamisella menestykseen

Suomalaisella työelämällä on varaa kehittyä, ja tavoitetta kohti voidaan lähteä kehittämällä johtamista, kasvattamalla henkilöstön osaamista sekä luomalla rakentava yhteistyö johdon ja henkilöstön välille. Yrityksemme liikkeenjohdon konsultit auttavat tämän prosessin kehittymisessä sekä sparraavat johtoa ja henkilöstöä tavoitteen saavuttamiseksi. Liikkeenjohdon konsultointi Helsinki on yritys, joka on keskittynyt kokonaisuuteen ja tarjoaa sinun yrityksellesi keskeiset ja konkreettiset työkalut.

Tuottavampi
Yrityskonsultointi
Edullisempi
Yrityskonsultointi

Markkinointi ja brändäys kuriin sekä tuottavaksi

Olemme johtavassa asemassa oleva yritys, kun tarvitset apua markkinoinnissa ja brändäyksessä. Toimipisteinämme ovat Helsinki ja Tampere, mutta pystymme toimimaan myös muualla Suomessa. Yrityskonsultointi on tärkeässä roolissa silloin, kun tulee ongelmia ja tuntuu, että oman yrityksen henkilöstön voimavarat eivät riitä korjaamaan tilannetta. Brändääminen on tärkeä onnistua heti alusta alkaen. Yrityksesi tai tuotteesi on saatava oikeanlaiseksi kuvaksi ihmisten mieliin. Me autamme brändäämisessä.

Mitä lisäarvoa tuomme yrityksellesi?

Liikkeenjohdon konsultointi Helsinki antaa ideat ja työkalut

Meidän tehtävämme ei ole johtaa yritystäsi tai sen henkilöstöä. Me tarjoamme sinulle parhaat neuvot sekä nostamme esiin mahdolliset epäkohdat. Epäkohtiin puuttumisen jälkeen sparraamme yritystäsi ja autamme mahdollisen strategian luomisessa tai vanhan strategian modernisoimisessa. Annamme myös ideoita markkinointiin ja sen kohdentamiseen sekä siihen, että brändäät tuotteesi tai palvelusi siten, että ne muistetaan ja niitä halutaan käyttää jatkossakin. Emme johda yritystäsi, vaan autamme uusien suuntaviivojen löytymisessä ja yrityksen kehittymisessä.

Yrityskonsultointi
Tehokkaampi
100 %
Halvempi
0 %
Tuottavampi
100 %
Pisteet

Millainen konsultointi sopii yrityksellesi parhaiten?

Me autamme uuden suunnan löytymisessä ja tarjoamme konkreettiset työkalut yrityksesi käyttöön siten, että niistä on mahdollisimman paljon hyötyä

Liikkeenjohdon konsultointi Helsinki auttaa pitkäjännitteisesti yrityksesi onnistumisessa

Olemme konsultointiyritys, joka ei jätä asiakasta pulaan, kun ensimmäinen suunnitelma on tehty. Autamme sinua suunnitelman jalkauttamisessa sekä kaikessa, missä tarvitset apua. Emme myöskään jätä sinua yksin, jos uuden strategian tai brändäämisen kanssa on ongelmia. Tiedämme myös, että henkilöstöllä on usein muutosvastarintaa kaiken uuden edessä ja siksi haluamme luoda sellaiset suunnitelmat ja puitteet, että henkilöstösi on helppo ne hyväksyä. Markkinointi on varsinkin yrityksen alkuvaiheessa raskasta, mutta autamme sinua luomaan sellaiset markkinointia helpottavat prosessit, joilla pääset askel askeleelta sekä hyvin käytännönläheisesti eteenpäin.

Yrityskonsultointi

Autamme yrityksesi johtamisen kehittämisessä

Jos yritykseltäsi puuttuu konkreettinen johtamisstrategia, luomme sellaisen

Uudistava johtaminen muuttaa yrityksen toimintakulttuuria asteittain. Luomme sinulle liiketoimintamallin, jossa kaikki osa-alueet integroituvat yhteen. Mallissa johtaminen sekä henkilöstön osaaminen ja kehittäminen nivotaan yhteen tavalla, joka tuo menestystä yritykselle, mutta myös viihtyvyyttä ja vastuuta työntekijöille. Liikkeenjohdon konsultointi Helsinki on oikea valinta silloin, kun haluat menestyä ja luoda uudet, virtaviivaiset toimintamallit yrityksellesi. Virtaviivaistuminen ei tarkoita sitä, että kaikki tehdään äkkiä ja holtittomasti vaan asiat käydään prosessikohtaisesti lävitse ja kokonaisuus kehitetään sopivissa osissa riittävän pitkän ajanjakson aikana tekemättä kehityksestä kuitenkaan loputonta kehitysprosessia.

Yrityskonsultointi

Brändinhallinta tarvitsee muutakin kuin visuaalisen ilmeen

Brändi on muutakin kuin pelkkä näkyvä osa

Brändinhallinta on laajempi kokonaisuus kuin pelkästään brändiä kuvaava visuaalinen ilme. Toki sekin on tärkeä, mutta kaiken selkärankana on kuitenkin onnistunut strateginen suunnittelu. Strategiassa yhdistetään toimintamallit ja tavoitteet kokonaisuudeksi, jota voidaan mitata tuloksina. Me voimme luoda brändillesi kunnollisen konseptin tai kirkastaa jo olemassa olevaa brändiäsi. Mikäli olet etsimässä hyvää ideaa mainontaasi, me voimme auttaa siinäkin. Meidän mielestämme brändäyksessä ja markkinoinnissa voi olla luovuutta, mutta sen on toimittava aina yhteen olemassa olevan datan kanssa.

Yrityskonsultointi

Asiakkaamme ovat antaneet meille palautetta

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita ja he kertovat näin

Meillä on perheyritys, jota isämme on vetänyt jo vuosia. Hän menehtyi yllättäen ja jäimme hiukan yrityksen osalta hataralle pohjalle. Tarvitsimme jonkinlaisen strategian, miten edetä. Keskustelimme aiheesta ja saimme paljon ideoita ja meille tehtiin uusi liiketoimintastrategia. Firmamme on jatkanut menestymistä menetyksestämme huolimatta.
Tapio ja Tero
Perheyrityksen johtamisstrategia
Yritykseni ei ole kovin suuri ja siksi oli tarvetta markkinoinnin suunnitteluun. Saimme hyvää apua ja sparraamista vielä varsinaisen projektin jälkeenkin. Olen todella tyytyväinen siihen, että otin tähän yritykseen yhteyttä. Apu tuli tarpeeseen ja opimme monta asiaa markkinoinnista lyhyessä ajassa.
Sirpa
Markkinointisuunnitelma
Meillä oli jo pitkään markkinoilla hyvä tuote, mutta koko ajan oli mielessä, että jotakin puuttuu ja jokin asia ei toimi. Pyysimme apua ja huomasimme, että tarvitsemme brändäyksen. Tämä olikin melkoinen onnenpotku, sillä tuotteemme on menestynyt hyvin markkinoilla.
Erkki S
Tuotteen brändäys

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä lomakkeella

Onpa kyseessä uudistava johtaminen, digitaalinen markkinointi tai brändin hallinta, sinulla on varmasti kysyttävää, kuinka me aiomme lähestyä yrityksesi ongelmaa tai tarvetta. Me kerromme sinulle parhaat käytäntömme sekä miten erilaisissa tilanteissa toimitaan. Joka tilanteessa perehdymme kuitenkin yrityksesi sen hetkiseen tilanteeseen sekä haluamme kuulla, mikä sinun tai yrityksen mielestä pitää olla lopputuloksena. Tältä pohjalta laadimme alustavan suunnitelman, jonka haluamme yrityksellesi esittää. Suunnitelma voi tarvita täydentämistä ja se voi saada lisää yksityiskohtia, mutta kerromme sinulle, miten aiomme projektissasi edetä ja mitä toiveita meillä on yrityksesi suuntaan. Yleensä kehittämistoimet vaativat sekä meidän että yrityksesi työpanosta. Ensimmäinen yhteydenottosi on aina maksuton ja me kerromme sinulle, miten meidän mielestämme suunnitelmaa viedään eteenpäin.  * Emme jaa tietojasi.

  Usein kysyt kysymykset

  Kysymyksiä ja vastauksia

  Kyllä on. Olemme toimineet markkinoilla jo useamman vuoden ajan ja konsulttimme ovat kokeneita sekä alallaan menestyneitä osaajia. He ovat innokkaita oppimaan edelleen uutta ja luomaan uusia konsepteja asiakkaidemme hyväksi.

  Meiltä voit kysyä lisätietoja alempaa löytyvällä lomakkeella, ja me vastaamme näihin kyselyihin viimeistään 48 tunnin kuluessa, yleensä jo aiemminkin. Lomakkeen lähettäminen ei maksa sinulle mitään.

  Kyllä on. Kerro meille, minkä aihealueen referenssejä haluat, niin me lähetämme sinulle tarkempia tietoja. Niistä yrityksistä voit kysyä tarkempia tietoja tekemistämme projekteista johtamisen, digitaalisen markkinoinnin ja brändäämisen alalta.

  Luotettava
  Yrityskonsultointi

  Olemme koulutettuja sekä sertifioituja ammattilaisia

  Täytä lomake pian, sinulle vastataan 48 tunnin kuluessa

  Liikkeenjohdon konsultointi Helsinki haluaa, että asiat alkavat edetä mahdollisimman nopeasti ensimmäisen yhteydenoton jälkeen. Lomakkeen täyttäminen ei vie sinulta aikaa kuin hetken ja sen jälkeen me olemme sinuun yhteydessä. Keskustelemme yhdessä tarkemmin, millainen palvelumme sopii sinulle ja mitkä asiantuntijaresurssimme sopivat tilanteeseesi parhaiten. Joskus nimeämme useammankin henkilön projektiisi, mutta sinulla on aina yksi yhteyshenkilö, johon voit olla yhteydessä. Lomakkeen lähettäminen on sinulle ilmaista eikä se vielä velvoita sinua mihinkään. Me teemme sinulle tarjouksen, jonka jälkeen päätät, haluatko palveluamme ja edetäänkö yhteisessä projektissamme.

  Me luomme sinulle strategian tai suunnitelman

  Täytä oheinen lomake ja saat meiltä vastauksen 48 tunnin kuluessa

  Liikkeenjohdon konsultointi Helsinki on luotettava ja osaava yritys. Se sopii erinomaisesti kumppaniksi silloin, kun etsit uusia, luovia ratkaisuja johtamiseen, digitaaliseen markkinointiin tai brändinhallintaan. Osaamisemme on noteerattu ja meidän on palkittu toimistona. Siksi sinunkin yrityksesi voi ottaa meihin yhteyttä. Kerro meille, millaista apua tarvitset ja me vastaamme sinulle 48 tunnin sisällä. Me haluamme, että saamme yhteyden meidän välillemme nopeasti avattua emmekä käytä aikaa turhaan odotteluun, se ei edistä kummankaan yrityksen toimintaa. Täytä lomake jo tänään!

  Turvallinen
  Yrityskonsultointi

  Ympäristö on meille tärkeä

  Meille on tärkeää toimia luotettavasti asiakkaitamme kohtaan, mutta haluamme myös pitää huolta siitä, että luonto voi hyvin. Me haluamme kestävällä kehityksellä turvata seuraaville sukupolville parhaan mahdollisen elämän. Meidän toimintamme perustuu siihen, että ihminen, talous sekä ympäristö otetaan huomioon sekä toiminnassa että päätöksenteossa. Haluamme omalta osaltamme olla vähentämässä ilmastokuormaa ja siksi tuemme kaikin tarvoin ilmastokuorman vähentämistä. Toimistoissamme pyritään jatkuvasti tekemään oikeita kulutusvalintoja siten, että toimintamme olisi mahdollisimman hiilineutraalia. Kerromme tästä toiminnasta sinulle tarkemmin.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen